dinsdag 19 mei 2015

Help!

Net bericht gekregen vanuit het International Office dat de Amerikaanse overheid nog meer informatie nodig heeft alvorens de echtgenoot een visum kan krijgen. Het is voor hen niet duidelijk dat een doctoraat in de psychologie voldoende is voor een positie in de marketing. Dat de echtgenoot al 7 jaar prof. is in de marketing in ons land, is natuurlijk niet relevant...

Alle hens aan dek dus! Het hoofd van het departement moet nu in een evaluatiebrief staven dat de echtgenoot meer dan capabel genoeg is om die positie aan te kunnen. Er moet op de een of andere manier worden duidelijk gemaakt dat het diploma valide is om binnen die positie aan het werk te gaan. Dat heel wat grote namen in het veld van de marketing een doctoraat in de psychologie hebben, dat weten ze bij immigration natuurlijk niet... Aan de toekomstige werkgever dus om dit aan hen duidelijk te maken.

De mail eindigde met de boodschap dat we ons geen zorgen hoeven te maken. Ok, we zullen dat proberen... maar we hadden het toch liever net iets anders gezien. Stel je nu maar eens voor dat dat visum niet in orde komt... dat zou een dikke streep door de rekening zijn!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten